6 Februara, 2023

Prijava

Pogledajte koja vam Viber usluga može donijeti značajne uštede!

Pozivanje prijatelja širom sveta ne podrazumjeva muke sa plaćanjem visokih telefonskih računa; Viber Out pruža izuzetno kvalitetno i pristupačno rešenje za međunarodne pozive u pred praznike, ali i tokom cele godine.

Uporedo sa ulaganjem u dalje unapređenje osnovnih funkcija, Rakuten Viber – jedna od najvećih globalnih aplikacija za komunikaciju – uvijek je nastojala da pruži nove dragocjene usluge i atraktivne ponude svojim korisnicima. Isprva prepoznat kao aplikacija za besplatne pozive, Viber je danas super-aplikacija u čijoj osnovi je razmena poruka, a široki izbor funkcionalnosti koje podmiruju razne potrebe korisnika u svakom trenutku stalno se dopunjuje raznim novitetima. Od zabavnih AR Objektiva i stikera koji svaki razgovor učine zanimljivim do korisnih chat botova i mogućnosti plaćanja koje svakodnevne obaveze čine lakšim – sve je to sada dio Viberove univerzalne platforme.

Viber također sadrži i savršeno rešenje za sve ljubitelje putovanja, ili one koji posluju na više tržišta, ili žive i redovno komuniciraju sa svojom rodbinom u inostranstvu. Predstavljamo vam Viber Out – servis posvećen podmirenju korisničkih potreba u segmentu vrhunski kvalitetnog, pristupačnog, pouzdanog i bezbjednog telefoniranja u zemlji i inostranstvu. Viber Out je glasovni servis (VoIP) koji vam omogućava da pozovete bilo koji fiksni ili mobilni telefon bilo gde u svetu – čak i ako sagovornik ne koristi Viber. Poziv se upućuje sa Viberove aplikacije – i prima kao običan telefonski poziv. Sve što je potrebno učiniti je kupiti Viber Out kredit ili odabrati pretplatnički plan koji nudi više opcija za pozivanje – i obezbjediti pouzdanu internet vezu.

Milioni Srba žive u dijaspori – u zemljama širom Balkana, Evropske Unije i šire Evrope, Sjeverne Amerike, Južne Afrike, Bliskog Istoka i Australazije. I pored toga što vole da budu u stalnom kontaktu sa svojom rodbinom širom sveta, Srbi također uživaju u putovanjima na razne destinacije širom planete u vreme odmora i praznika. Od novembra 2021. do novembra ove godine zabeležen je skok od 22% u korištenju aplikacije u Srbiji. Prema Viberovim internim podacima, korisnici iz naše zemlje su tokom tog perioda najviše koristili Viber Out na Dan zaljubljenih, najčešće koristivši ovu funkciju putem obnavljajućeg kredita, ali i kroz pretplatnički plan. Pretplata im omogućava da pozivaju fiksne i mobilne brojeve po želji u 60 zemalja sveta za samo 5,99 dolara mesečno, sa opcijom otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku. Najčešći pozivi u oba smjera putem opcije Viber Out su bili ostvareni između sagovornika iz Srbije i Zapadne Evrope.

Kako bismo vam dokazali koliko je lako ostati povezan bez ozbiljnih napada na mesečni kućni budžet, novogodišnja Viber Out ponuda koja startuje 23. Decembra i važi do 30. decembra će vam omogućiti da besplatno koristite određeni broj ekstra minuta prilikom dopunjavanja vašeg kredita. Ova ponuda će vam biti detaljno objašnjena na vašem Viber Out ekranu kredita (dostupnim i na viber://more/viberoutCreditTab) od datuma aktivacije pretplate.

Ostanite povezani sa voljenima! Premostite sve razdaljine uz Viber Out gdje god se nalazili, koristeći pouzdan i pristupačan međunarodni servis za pozivanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Na pravom putu

Slične vijesti