28 Marta, 2024

Prijava

Političari, aristokracija ili nešto treće: Hiljade eura ulože u brandove koje nosi supruga Mile Đukanovića

Mnogi su godinama pokušavali da poljuljaju apsolutnu vlast lidera DPS-a Mila Đukanovića u Crnoj Gori, javno govoreći da mu je mjesto u zatvoru, zbog korupcije. Ipak, čini se da će Milu prije Crnogoraca, glave doći sopstvena žena.

Naime, Lidija Đukanović godinama se predstavljala javnosti u skupocenima komadima garderobe i nakita, a čini se da je „kap koja je prelila čašu“ bilo njeno nedavno pojavljivanje u Dior prsluku koji košta oko 4.300 evra, piše Kurir.

Prema pisanju podgoričkog „Dana“, Agencija za borbu protiv korupcije sprovodi upravni postupak i o tome otkud predsjedniku države Milu Đukanoviću skupocjeni satovi, koji prema nekim procjenama vrijede i više od milion evra. Iz te institucije, kojom rukovodi Jelena Perović, najavljuju još jedan postupak vezan za porodicu Đukanović – pod lupom će biti supruga predsjednika Lidija Đukanović i njen skupocjeni stajling.

Evo koje komade garderobe je nosila Dukanovićeva, a koji koštaju kao desetine prosečnih crnogorskih plata i znatno premašuju zvanična primanja njenog supruga.

1. Haljina Valentino – 3.500 evra

Prošle godine Lidija je na Pariskom mirovnom forumu odabrala haljinu brenda Valentino, koja košta 3.500 evra.

2. Haljina marke Emilija Viksted – oko 3.000 evra

Prva dama Crne Gore je i nedavno na sebi imala haljinu marke Emilija Viksted, koja je na pojedinim sajtovima dostizala cijenu od oko 3.000 evra.

3. Dior tašna – 4.100 evra

Lidija se društvu supruga pojavila na kraljevskoj gala večeri u Madridu, koju je organizovao princ Filip Šesti, gdje je ponijela skupocjenu torbu brenda Dior.

4. Cartier narukvica – 21.000 evra

Također, često se pojavljuje sa narukvicom koja veoma liči na komad nakita brenda Cartier iz kolekcije „JUSTE UN CLOU“. Verzija takve narukvice sa dijamantima, kako piše na njihovoj internet stranici, košta 22.700 dolara ili 21.000 evra.

5. Haljina Valentino – 5.400

Haljina koju je Lidija nosila dok je snimala video poruku finalistima takmičenja za izbor najboljeg likovnog rada učenika, proizvod je modne kuće Valentino iz kolekcije jesen/zima 2019. Ukoliko je kupljena tada, koštala je 6.490 dolara odnosno 5.416 evra.

6. Kaiš Valentino između 580 i 1.070 evra

U toj prilici Lidija je nosila kaiš takođe marke Valentino. U zavisnosti od toga da li odabrala širu i ili užu varijantu, što je na osnovu snimka teško sa sigurnošću tvrditi, kaiš koji nosi prva dama Crne Gore košta između 580 i 1.070 eura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: