4 Decembra, 2023

Prijava

Nastavnica iz Arizone snimala za Only Fans jer nije mogla preživjeti od plate, sada je svi osuđuju a ona je samo željela dodatno zaraditi

Nastavnica osmog razreda osnovne škole u Arizoni i njen suprug, koji je učitelj u četvrtom razredu, odlučili su da dodatno zarade na Only fans platformi, jer nisu mogli preživeti od svojih plata.

Samanta Pir pod nadimkom Kloe Karter objavljivala je snimke koje su dijelom snimane i u učionici u kojoj je predavala, a nakon što su oboje dobili otkaz snimila je video na kojem je objasnila da su na drugi ‘posao‘ bili primorani jer su imali male plate.

– Moja deca su mi najvažnija i spremna sam zbog njih raditi dodano bezbroj sati‘, kazala je pa objasnila da je počela da kreira sadržaj za Only Fans početkom ljeta kako bi pokrila sve izdatke – prenosi Jutarnji.hr.

Kaže da su porodičnno došli do tačke gdje nisu mogli da prežive od dvije učiteljske plate.

– Izabrala sam anonimno ime kao i blokirala čitavu Arizonu pa moji snimci nisu bile dostupne nikome u državi – kazala je Samanta koja je priznala kako je sadržaj snimaka u učionici, no kako je to radila nakon nastave i vikendom dok nije bilo prisutnih učenika.

Nije jasno kako su se učenici dočepali sadržaja, no neki roditelji objasnili su kako je nastavnica delila poveznice na svoju seks-stranicu na svojim profilima na društvenim mrežama, kao i da je na OnlyFansu upotrebila svoju fotografiju iz školskog godišnjaka i uz nju napisala:

„Ko želi biti sledeći ljubimac svoje učiteljice?“

Nakon što je dobila otkaz, učiteljica je blokirana i na platformi Only Fans – navodno jer je snimala na javnom mjestu – pa je osim bez svog stalnog posla, ostala i bez dodatnog.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: