29 Marta, 2024

Prijava

Dok svijet grca u dugovima supruge fudbalera nose sandale koje koštaju hiljade eura

Srbija i Kamerun ukrstili su snage u okviru Svjetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, a reprezentacija Srbije imala je žestoku podršku sa tribina. Između ostalih, tu je bila i Snežana Borjan, supruga fudbalera Crvene zvijezde Milana Borjana, koji na ovom šampionatu brani za Kanadu.

Nakon uvreda sa kojima su se ona i njen suprug suočili nakon utakmice između Kanade i Hrvatske, atraktivna plavuša se skockala i došla da bodri Srbiju u meču koji se završio nerešenim rezultatom, a koji je na najbolji način sumirao naš proslavljani fudbaler Rade Bogdanović.

Ona je na Instagramu podijelila i kratak snimak prije samog početka utakmice, a na istom se vidi i da se Snežana i te kako dotjerala za ovu priliku.

Ova 40-godišnjakinja izabrala je dugačku, crnu haljinu od veštačke kože, a riječ je o izrazito modernom i nosivom modelu sa asimetričnim izrezom.

Upotpunila ga je šik, trendi aksesoarima u vidu širokog D&G kaiša sa ukrasnom šnalom, zlatnom ogrlicom i sandalama sa detaljima od krzna brenda Fendi.

Cijena ovih sandala je oko 1. 200 evra, a ovaj model neretko zovu i „ružnim“ sandalama jer su inspirisane muškim i prilično su rogobatne.

S druge strane, trendseterke ih obožavaju i na vrhu su najpopularnije obuće već drugu sezonu zaredom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: