22 Maja, 2024

Prijava

On ima 71 ona 23 sada žele i da se vjenčaju!

Jedna djevojka se “ispovedila” na Reditu i sa brojnim korisnicima podijelila svoju muku.

Ona ima 23 godine, a njen dečko 71, a u vezi su dvije godine. Iako ga voli, ona ima nekih dilema vezanih za njihovu vezu.

Nedavno je on potegnuo temu braka, a u njen um su se uvukle neke sumnje. Otkrila je što je muči i zamolila neznance na Reditu za savjet.

– Njegova mama ima Alchajmerovu bolest ili demenciju i vrlo je slaba. To me navodi na misao da će doći trenutak u životu kada će njemu trebati dodatna njega. Njegov tata nije imao problema s pamćenjem, ali je imao moždani udar. On nema djece, pa bih se ja brinula o njemu kad bude stariji – napisala je.

– Kako izgleda njegovati ostarjelog partnera, pogotovo ako imate posao i karijeru?

Znam, malo je čudno planirati kraj braka, ali vjerujem da je decenija ili dvije sreće s njim bolje nego ništa. Samo želim da budem sigurna kako sam ja prava osoba koja će se brinuti o njemu i voljeti ga – dodala je.

Mnogi su pročitali njenu ispovjest pa su požurili da prokomentarišu slučaj. Neki su savjetovali da se uda za njega “jer ljubav ne poznaje godine”, ali većina joj je savjetovala da “bježi i ne gubi najbolje godine sa starcem”.

“Protraćićeš najbolje godine svog života. Nemoj biti luda!”

“Tako ćeš postati njegova medicinska sestra, a ne žena. Nemoj ovako da se sabotiraš! Zaslužuješ bolje.”

“Nemoj da gubiš svoje mlade godine služeći nekome. Ovo je užasna ideja.”

“To će te oštetiti i unazaditi do kraja života. Poslušajte žene koje su napravile istu grešku i žale zbog toga. Pod stresom stalno jer su 24/7 medicinska sestra i služavka u jednom, a ne mogu da priušte i da plate pomoć.”, pisali su Reditori u komentarima ispod djevojčine ispovjesti.

Jedna žena je napisala kako je i ona imala dosta starijeg muža, ali nikad nije zažalila.

– Obožavala sam svog pokojnog muža koji je umro od raka. Kad bih vratila vreme, znala da ću ga izgubiti i ništa neću moći da uradim u vezi s tim, opet bih se udala za njega – rekla je, a prenosi The Sun.

Šta vi mislite o cijeloj priči?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: