29 Marta, 2024

Prijava

Turski Hukar Nusret poznat i kao Salt Bae jednu večeru naplatio 162.000 eura, pogledajte račun

Gosti su bili u nevjerici kada su dobili račun od 162.000 evra u restoranu poznatog turskog kuhara Nusreta Gokčea, poznatog kao Salt Bae.

Restorani Nusreta Gokčea čuveni su po visokim cijenama hrane i usluga, pa tako ni restoran “Nusr-Et Steakhouse” u Abu Dabiju nije izuzetak.

 

Slavni kuhar Salt Bae poznat je po svojim video-snimcima specifičnog načina soljenja mesa. Posle računa sa paprenom sumom za goste restorana koji su u njemu večerali, vlasnik se suočio se osudama.
Tako je kuhar na svom Instagram profilu objavio fotografiju računa sa mnogo cifara.
Prema fotografiji računa, naknada za uslugu nije uključena. Na večeri je bilo 14 ljudi, a račun je iznosio 162.000 eura.
Na računu se vide neke od istaknutih narudžbi, koje su uticale na konačnu sumu usluge. Tako pet flaša čuvenog vina “Pétrus” košta koliko i hrana.
Posle objave ovog računa, pratioci čuvenog kuhara nisu bili oduševljeni.
Jedan od komentara je: “Mislim da ovo nije baš inteligentan način da se predstave restorani ovog čovjeka, cijene i način života. Ova vrsta objava uznemiruje većinu ljudi širom sveta i odbija ih da posjete bilo koji od njegovih restorana koji mogu biti u njihovom gradu ili na destinaciji koju posjećuju.”
Turski kuhar Nusret Gokče postao je poznat po načinu na koji soli meso. Da bi stekao umjeće i slavu, radio je po lokalnim restoranima u poznatim metropolama. Nakon toga se vratio u Tursku i otvorio svoj prvi restoran “Nusr Et”, a kasnije i niz drugih po svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: