Maj 31, 2023

Prijava

Ова екстензија ће вам помоћи да сазнате ко је платио за верификацију на Тwиттеру

Екстензија ће бити од велике помоћи у лакшем проналажењу корисника који имитирају друге.

Од Тwиттер верификације нас сада дијели свега осам долара, али то не значи да је друштвена мрежа у потпуности омогућила свој статусни симбол доступним свима.

Тwиттеров беџ који означава верификацију налога, подељен је у две групе: на налоге који су званично верификовани и укључују истакнуте владе, медије, забаву или друге категорије и налоге који су платили за квачицу тако што су претплаћени на Тwиттер Блуе.

Међутим, може представљати проблем да се одреди разлика између двије опције верификованих налога, сем уколико не кликнете на сваки профил засебно. Због тога је један корисник креирао алатку која тај процес олакшава.

Еигхт Долларс је једноставна екстензија за прегледач, која Тwиттеров стандардни беџ за верификацију мијења са двије различите ознаке, које указују на то да ли је налог заиста верификован или је верификација плаћена.

Без екстензије, морали бисте да кликнете на корисников профил, а потом притиснете на квачицу за верификацију како бисте одредили да ли је корисникова верификација одобрена од стране Тwиттераовог особља или је за њу плаћено кроз Тwиттер Блуе.

Екстензија је оригинално доступна за Цхроме, али њен креатор Волтер Лим каже да ради и на Мицрософт Едге и Фирефоx прегледачима, док је верзија за Сафари у припреми.

За инсталирање екстензије ће бити потребно мало труда, јер је тренутно доступна само на ГитХубу и мора да се инсталира ручно преко девелопер мода прегледника.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Popularno

Na pravom putu

Slične vijesti