26 Februara, 2024

Prijava

Ova ekstenzija će vam pomoći da saznate ko je platio za verifikaciju na Twitteru

Ekstenzija će biti od velike pomoći u lakšem pronalaženju korisnika koji imitiraju druge.

Od Twitter verifikacije nas sada dijeli svega osam dolara, ali to ne znači da je društvena mreža u potpunosti omogućila svoj statusni simbol dostupnim svima.

Twitterov bedž koji označava verifikaciju naloga, podeljen je u dve grupe: na naloge koji su zvanično verifikovani i uključuju istaknute vlade, medije, zabavu ili druge kategorije i naloge koji su platili za kvačicu tako što su pretplaćeni na Twitter Blue.

Međutim, može predstavljati problem da se odredi razlika između dvije opcije verifikovanih naloga, sem ukoliko ne kliknete na svaki profil zasebno. Zbog toga je jedan korisnik kreirao alatku koja taj proces olakšava.

Eight Dollars je jednostavna ekstenzija za pregledač, koja Twitterov standardni bedž za verifikaciju mijenja sa dvije različite oznake, koje ukazuju na to da li je nalog zaista verifikovan ili je verifikacija plaćena.

Bez ekstenzije, morali biste da kliknete na korisnikov profil, a potom pritisnete na kvačicu za verifikaciju kako biste odredili da li je korisnikova verifikacija odobrena od strane Twitteraovog osoblja ili je za nju plaćeno kroz Twitter Blue.

Ekstenzija je originalno dostupna za Chrome, ali njen kreator Volter Lim kaže da radi i na Microsoft Edge i Firefox pregledačima, dok je verzija za Safari u pripremi.

Za instaliranje ekstenzije će biti potrebno malo truda, jer je trenutno dostupna samo na GitHubu i mora da se instalira ručno preko developer moda preglednika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: