28 Marta, 2024

Prijava

Zaslužena titula? Izabran najseksi muškarac na svijetu za 2022. godinu

Magazin People tradicionalno svake godine od 1986. dodjeljuje titulu najseksi muškarca na svijetu. Mel Gibson ga je prvi nosio, a prošle godine je ta čast pripala Paulu Rudu.

Ovogodišnji nosilac titule je Chris Evans. Zgodni 41-godišnji američki glumac, najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike u Marvelovim franšizama, kaže da će njegova majka biti jako ponosna na to.

Ona je ponosna na sve što radim, ali će moći da se pohvali ovim, rekao je Kris u intervjuu za People.

Dodao je da mu je čudno da komentariše svoju novu titulu i da će zbog nje sigurno biti predmet sprdnje u društvu najbližih prijatelja. Zapravo, ovo će biti samo povod za njihovo maltretiranje, našalio se.

Chrisovi fanovi jedva čekaju njegovo novo pojavljivanje na velikom platnu, ali glumac je najavio da bi sada želio da se odmori od posla: Najbolji aspekt moje karijere u ovom trenutku je to što se osjećam dovoljno sigurno da stavim kočnice uključene. Osjećam da imamo malo više slobode, mogućnost da se odmaknemo od industrije i onda pronađemo projekte koji će zadovoljiti moj kreativni apetit kada se vratim.

Fanovi se takođe pitaju da li Chris ima devojku. Njegovo srce trenutno nije zauzeto, a na pitanje da li njegova budućnost uključuje brak i djecu, dobio je vrlo jasan odgovor: To je apsolutno nešto što želim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: