29 Novembra, 2022

Prijava

Danas je 11.11 stručnjaci kažu najmoćniji dan u godini ali da bi vam bilo dobro morate znati koja pravila treba poštovati

Danas je 11.11. i to je jedan od najmoćnijih datuma u godini, daje velike mogućnosti za ostvarenje snova. Proces manifestacije igra ključnu ulogu.

Prema numerolozima, brojevi imaju veliku moć, a njihova kombinacija često sa sobom nosi snažnu poruku. U skladu s tim, odreženi datumi imaju veliki značaj.

Danas je 11.11. i predstavlja jedan od najmoćnijih datuma u godini, budući da je broj 11 u numerologiji glavni i nosi posebnu energiju. Vibracija ovog broja čini da kanali u kojima vas univerzum može podržati budu potpuno otvoreni.

Broj 1 u numerologiji predstavlja čarobnjaka i sposobnost da pomoću raznih alata, fizičkih i duhovnih, manifestujete nešto ni iz čega. Zbog toga je broj 11 toliko moćan, jer se moć čarobnjaka udvostručila i stvorila posebnu vrstu energije – snove koji dobijaju fizički oblik. Ako vidite da se 11 pojavljuje u vašem životu, univerzum vam signalizira da ste na dobrom putu – da ono što tražite traži vas, piše na blogu “Sage Godness”.

Ovaj dan idealan je za manifestacije i dan je u kojem vizije mogu da postanu stvarnost. Velike su šanse da privučete ljubav iz snova, obilje novca i zdravlja.

Kad god vidite 111 ili 11:11, vjeruje se da vaši anđeli čuvari komuniciraju sa vama – 11. novembra ta veza je pojačana.

Veoma je važno da ispoštujete proces manifestovanja, koji uključuje jasnu definiciju želje i zbog čega želite da se ona ostvari. Provedite nekoliko minuta (11) u meditaciji da biste pronašli jasne razloge zašto želite ono što želite. To je moćan način da se osigura ostvarivanje želja.

Broj 11 predstavlja dvostruku prirodu prisutnu u univerzumu – svetlost i senku, muško i žensko, jin i jang. Razumljivo je da i naša duša ima svoje ogledalo, svoju blizanačku dušu. Univerzum osluškuje i govori. Ovi kanali su 11. novembra širom otvoreni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Na pravom putu

Slične vijesti