Juni 5, 2023

Prijava

Филм Пјера Жалице ‘Празник рада’ у кинима широм БиХ

Кино претпремијера филма “Празник рада” Пјера Жалице уприличена је вечерас у сарајевским кинима ЦинеСтар и Цинеплеxx с екипом филма.

Поменути филм, који је свјетску премијеру имао на затварању овогодишњег Сарајево Филм Фестивала, у кина у БиХ долази од четвртка, 13. октобра.

Жалица је након пројекције захвалио публици на доласку додавши да су дуго чекали на нормализацију ситуације, јер је за њих велика ствар што је филмове поново могуће гледати у кинима.

– Ово је прави начин да се гледа филм и ако вам је грозан шутите, а ако вам је диван причајте комшијама – поручио је Жалица.

Након Сарајева, екипа филма одлази у сусрет публици у Бању Луку у четвртак, 13. октобра; у Мостар у петак, 14. октобра; у Тузлу у понедјељак, 17. октобра и у Зеницу у уторак, 18. октобра.

Дистрибутер филма за БиХ је Обала Арт Центар из Сарајева.

“Празник рада” ће бити приказиван у кинима: ЦинеСтар Мостар, ЦинеСтар Тузла, ЦинеСтар Бихаћ, ЦинеСтар Зеница, ЦинеСтар Бања Лука, ЦинеСтар Сарајево, ЦинеСтар Приједор, Цинеплеxx Палас Бања Лука, Цинеплеxx Плаза Мостар, Цинеплеxx Сарајево, Меетинг Поинт, Сарајево, Народни универзитет Коњиц.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Popularno

Na pravom putu

Slične vijesti