29 Marta, 2024

Prijava

VIDEO: Velma će u novom Skubi Du crtanom filmu biti lezbejka

Tokom poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama pojavili su se videozapisi koji prikazuju delove novog animiranog Skubi Du filma pod nazivom “Trick or Treat Scooby-Doo!”.

Glavnu ulogu u njima ima lik Velme. Nakon ovog curenja delova filma u javnost potvrđeno je ono što je najavljivano ranije – Velma će u filmu biti lezbejka.

Ranije se puno pričalo o tome da je Velma od samog početka zamišljena kao gej lik, a to su već jednom potvrdili Džejms Gan kao reditelj nekih ranijih filmova i Toni Servon koji je na istim filmovima imao ulogu izvršnog producenta.
“Velma je gej prema originalnom scenariju, ali studio toliko zanemaruje taj aspekt njenog lika da je na kraju priča došla do toga da u filmu ima dečka“, objavio je Gan 2020. na Tviteru.
Djelovi filma koji su se pojavili na društvenim mrežama ovoga puta potvrđuju kako su tvorci animiranog filma uspeli ono što Gan i njegovi saradnici ranije nisu. Kao ključan dokaz ističe se trenutak kad Velma upoznaje Koko Dijablo, još jednog ženskog lika i rumenim licem pokaže da se zaljubila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: