19 Aprila, 2024

Prijava

NetWork 10 – da li ste spremni za najveću poslovno – tehnološku konferenciju u BiH

Nakon dvije godine pauze NetWork se ponovo vraća u Neum! Od 26. do 28. 10. 2022. godine Grand Hotel Neum će biti centar dešavanja najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, NetWork 10 konferencije. Najbolji IT stručnjaci, predavači, osnivači IT kompanija, direktori, investitori i sponzori iz BiH ali i regije stižu na ovaj ekskluzivni događaj.

NetWork 10 konferencija pruža jedinstvenu priliku da IT profesionalci, ljudi iz drugih sfera, ali i studenti slušaju predavanja najeminentnijih domaćih i stranih predavača i da se informišu o posljednjim svjetskim IT trendovima. Neki od istaknutih predavača koje ćete imati priliku čuti i upoznati tokom trajanja #NetworkBiH konferencije su već potvrdili svoje učešče, a preliminarnu listu predavanja i predavača možete pogledati na zvaničnom web sajtu konferencije.

Na desetom izdanju NetWorka govoriti će se o aktuelnim i korisnim temama, kao što su: Cloud Technology, AI, ML, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation, Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Productivity & Hybrid Work Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics.

Vrhunski predavači, najzanimljivije teme, kvalitetan network i prvoklasna zabava – sve su to razlozi zbog kojih vlada ogromno interesovanje za ovaj događaj i zbog kojih ga ne biste trebali propustiti ukoliko želite ići ukorak s vremenom i postati konkurentniji na tržištu.

Do 9. 10. 2022. godine u prodaji su regularne ulaznice, tako da svoje mjesto na NetWork 10 konferenciji možete osigurati već sada. Za studente važi posebna cijena kotizacije, koja iznosi 200 KM (+PDV). Za kupljenih 5 i više kotizacija, odobrava se popust u iznosu od 5%, dok se za kupljenih 10 i više kotizacija, odobrava popust od 10%.

Posjetite www.networkkonferencija.ba i rezervišite sebi ulaznicu. Sve informacije o NetWork 10 konferenciji možete dobiti putem web stranice, ali i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn. Stay tuned!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: