19 Aprila, 2024

Prijava

Besplatna obuka o digitalnom marketingu za mikro, mala i srednja poduzeća

Gospodarska komora Federacije BIH  u okviru projekta  “Business Information Hub” organizira u petak, 23. rujna, besplatnu online obuku za mikro, mala i srednja poduzeća (MMSP) na temu “Digitalni marketing i društvene mreže”.

Spomenuti projekt provodi se u okviru šireg EU4BusinessRecovery projekta, kojeg financira Europska unija i Vlada SR Njemačke.

Online obuka održat će se u petak, 23. Rujna, s početkom u 10 sati , a prijave za sudjelovanje moguće je izvršiti najkasnije do četvrtka, 22. Rujna, putem sljedećeg linka, priopćili su iz Gospodarske komore FBiH.

Cilj obuke je razviti neophodna znanja i vještine MMSP korištenjem digitalnih alata, s fokusom na prednosti digitalnog marketinga i društvenih mreža u svrhu veće online prisutnosti, prepoznatljivosti brenda, promocije, do stjecanja novih kupaca i izlaska na nova tržišta, jednostavnijim i inoviranim – online putem.

Iz Gospodarske komore FBiH navode kako je poziv za obuku namijenjen svim mikro, malim i srednjim poduzećima s posebnim fokusom na kompanije iz metalnog i drvnog sektora.

Motiv realizacije projekta Business Information Hub je pretvaranje teških vremena za MMSP u svojevrsnu priliku, transformacijom trenutne situacije alternativnim putevima koji će istaknuti upotrebu pametnih i online alata, te tako omogućit nastavak poslovanja i u ovim izazovnim vremenima, stoji u priopćenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: