28 Marta, 2024

Prijava

‘Nipplepeople’ zatvara ovogodišnji Street Arts Festival u Mostaru

Koncert regionalno popularnog electro-pop dua “Nipplepeople” ispratit će ovogodišnji Street Arts Festival u Mostaru.

Ovaj događaj pod nazivom “Release” simbolizira početak “raspuštanja” ovogodišnjeg festivala, a organiziraju ga Udruga Rezon i Fondacija Telemach.

Koncert dvojca koji je poznat po maskama bez kojih se ne pojavljuju u javnosti bit će održan u OKC Abraševiću u petak, 9. rujna, u 21 sat.

“Njihovi nastupi su svojevrsni performansi u zanimljivim kostimima koji su i sami umjetnička djela, plesom koji hipnotizira mase, dok se njihove pjesme poput ‘Frka’, ‘Sutra’ i ‘Balkan express’ gotovo svakodnevno puštaju na regionalnim radio stanicama. Nijedna electro-pop žurka ne može proći bez njihovog zvuka”, poručili su organizatori.

Glazbenu atmosferu upotpunit će DJ Lubnya iz Mostara u čijem će setovima posjetitelji moći uživati prije i nakon koncerta.

Ulaz na koncert je besplatan.

Organizatori su podsjetili kako se Street Arts Festival u Mostaru održava jedanaestu godinu za redom te smatraju kako je svojom ustrajnošću i značajem Mostar stavio na svjetsku mapu uličnih umjetnosti.

“Sa svojim galerijama na otvorenom, Mostar je postao privlačan raznim umjetnicima iz cijeloga svijeta jer kroz svoja djela, osim što uljepšavaju grad, ostavljaju jasne poruke socijalnog i kulturnog sadržaja svim promatračima”, navodi se u priopćenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: