29 Marta, 2024

Prijava

Ilon Mask ima tajni profil i ne sviđa mu se iskustvo: “Instagram je novi nivo zamke”

Ilon Mask, najbogatiji čovjek na svetu, priznao je da ima tajni Instagram profil koji koristi u privatne svrhe.

Tokom podkasta u kojem je osnivač Tesle govorio o vanzemaljcima, svom dogovoru o preuzimanju Tvitera i drugim stvarima otkrio je i da ima Instagram profil.

O čemu se radi? Naime, odlučio je da vidi kako bi izgledalo kada bi objavljivao sve selfije i želio da privuče pažnju ostalih korisnika. Kako je razgovor krenuo o društvenim medijima i njihovom uticaju, Mask je rekao da ima tajni Instagram profil koji koristi za kliktanje na linkove i slično, ali je dodao da mu se na kraju nije svidjelo iskustvo.

“Instagram je novi nivo ‘zamke za žeđ'”, kazao je Mask referirajući se na izraz u engleskom jeziku “thirst trap” koji podrazumjeva objavljivanje koketnih fotografija i poruka na društvenim mrežama sa namjerom da privuče pažnju ili seksualno zainteresuje ljude koji to vide.

“Zatekao sam sebe kako slikam puno selfija”, dodao je te kazao kako je upitao sebe zašto to radi.

“Zatim je bilo potrebno da dobijem više lajkova i slikam selfije”, rekao je Mask.

Kratak isječak iz podcasta pojavio se na Tviteru, a popratni tvit je tvrdio da Mask ima nula pratilaca na svom tajnom Instagram profilu. Milijarder je čak odgovorio na spomenuti tvit rekavši da ima 54 pratitelja.

Tokom podkasta, Mask je rekao da Tviter koristi samo za komunikaciju sa ljudima i da je lakše da ima samo jedan koncentrisani kanal komunikacije kako bi stvari bile produktivnije. Na Tviteru Mask ima preko 102 miliona korisnika koji ga prate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: