29 Marta, 2024

Prijava

Twitter testira funkciju koja će oduševiti korisnike

Twitter testira novu funkciju, koja će korisnicima omogućiti da prikače više formata sadržaja u jedan tvit. Uz pomoć nove funkcije, korisnik može da doda fotografiju, video i GIF u jedan tvit.

Oni koji su nekada koristili Twitter, znaju da je kompanija trenutno omogućava da se u tvit prikači samo jedan tip/format media sadržaja. Iako je moguće prikačiti četiri fotografije, ne možete da dodate više od jednog videa ili GIF-a ili da ih izmješate sa fotografijama.

Sa opcijom, koja se testira, zadržan je limit od četiri media sadržaja, ali bi sada korisnik imao opciju da na bilo koji način kombinuje fotografije, video ili GIF-ove u okviru ta četiri polja.

Twitter je istakao da novu funkciju testira na nekoliko izabranih korisničkih naloga i tokom limitiranog perioda. Kompanije kaže da sa ovim testom želi da sazna na koji način korisnici konbinuju različite formate sadržaja kako bi kreativnije izrazili svoje stavove, van okvira od 280 karaktera koliko Twitter omogućava.

Kao što je i uobičajeno za Twitter testove, funkcija je trenutno limitirano dostupna, a za sada nema informacija o tome kada će biti omogućena za sve korisnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: