25 Aprila, 2024

Prijava

Klasični Nokia 5710 XpressAudio mnoge će obradovati zbog jedne karakteristike

Kompanija HMD Global, predstavila je nekoliko novih Nokia telefona u klasičnom izdanju, a među njima se najviše izdvaja Nokia 5710 XpressAudio.

Nokia 5710 XpressAudio predstavlja omaž Nokia 5710 XpressMusic modelu, koji se nikada nije pojavio a o kojem se pričalo prije oko desetak godina. Imali smo priliku da vidimo samo navodne procurjele fotografije uređaja.

Novi 5710 XpressAudio je specifičan po tome što služi i kao punjač za slušalice, a također i stiže sa ugrađenim bežičnim slušalicama. Ono što je zanimljivo, slušalice koje stižu uz telefon nisu striktno vezane za ovaj uređaj, već se mogu koristiti i sa drugim telefonima.

“Zbog toga što su slušalice bezbjedno ugrađene u sam telefon, uvijek znate gdje su. Nokia 5710 XpressAudio krasi jedinstven dizajn, kreiran sa svrhom i usmjeren ka novim okvirima slobode zvuka”, stoji u saopštenju kompanije.

Ispod kliznog otvora, na poleđini Nokia 5710 XpressAudio, gde su smještene slušalice, nalazi se i VGA kamera, kao i dva zvučnika. Telefon napaja baterija kapaciteta 1450mAh.

S prednje strane se nalazi QVGA displej od 2,4 inča i klasična numerička tastatura za navigaciju i kucanje sadržaja. Dostupno je 128MB memorije i slot za SD kartice koji će vam bez sumnje biti neophodan.

Čipset, koji pokreće uređaj, je Unisoc T107. Prisutna je i podrška za dve SIM kartice, VoLTE, Bluetooth 5.0 a tu je i priključak za slušalice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: