28 Marta, 2024

Prijava

VIDEO: Trejler novog dijela Marvelovog Crnog Pantera za jedan dan pogledan 172 miliona puta

Trejler za novi dio Marvelovog filma o Crnom Panteru “Wakanda Forever” prikupio je 172 miliona pregleda u prva 24 sata, postavši jedan od najboljih debija za film o superherojima.

Gledanost tizera “Wakanda Forever” gotovo je udvostručio gledanost od 88 miliona pregleda koje je originalni tizer za prvi dio Crnog Pantera prikupio 2017. godine.

Time je “Black Panther: Wakanda Forever” postao jedan od najgledanijih trejlera za samostalni Marvelov film nakon naslova kao što su “Spider-Man: No Way Home”  (355,5 miliona pregleda) i “Thor: Love and thunder” (209 miliona pregleda).
Četiri trejlera za Osvetnike također su privukla veći broj: “Avengers: Endgame” tizer imao je 289 miliona pregleda, “Avengers: Endgame” finalni trejler 268 miliona, “Avengers: Infinity War” 230 miliona i poslednji trejler za istoimeni film 179 miliona.
Treba napomenuti da je, za razliku od mnogih gore spomenutih Marvelovih filmova “Black Panther: Wakanda Forever” tizer objavljen u subotu uveče oko 21 čas. To baš i nije najpoželjniji termin za debi trejlera, jer većina njih izlazi radnim danom ujutro i koristi faktor ponovnog gledanja.
Trejler prikazuje naciju Vakande koja ide u rat protiv vojske Atlantiđana, predvođenih Namorom.
Podsjetimo, zvijezda prvog dijela filma o Crnom Panteru, Čedvik Bozman, umro je 2020. u 44. godini nakon borbe s rakom debelog crijeva.
Bozman je tumačio lik Crnog Pantera još dva puta, 2018. u filmu “Avengers: Infinity War” i 2019. u filmu “Avengers: Endgame”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: