24 Aprila, 2024

Prijava

(VIDEO) Miletić: Bečirović izdati ne zna, on je pošten i častan čovjek … Želim da ih ne samo pobijedimo nego i ponizimo izbornim rezultatom

Jedan od najistaknutijih članova „Za nove generacije“ Zlatko Miletić danas je na Konvenciji opozicionih stranaka kazao da dolazi ispred stranke čijih je predstavnika možda najmanji broj na Konvenciji ali da su upravo nove generacije one koje su uvjerene u uspjeh Bosne i Hercegovine. Gospodin Miletić je tokom svog izlaganja naglasio kako je izbor gospodina Bečirovića projekat za budućnost svih građana Bosne i Hercegovine.

– Kako nas fašisti i nacionalisti već godinama nazivaju „fake“ i „Alijinim“ Hrvatima, mi smo odlučili danas da podržimo gospodina Bečirovića, kako bi dokazali da ne želimo živjeti po principu koji nam se decenijama nameće. Jasnog smo stava da svi gradovi u BiH zaslužuju posebnu pažnju i znamo da će ovaj kandidat sve predstavljati jednako.

Miletić je naglasio Bečirovićeve kvalitete koje njegovi protukandidati nemaju, primarno govorimo o najboljem zastupniku u oba doma Parlamentarne skupštine BiH. Kako je naglašeno, Bečirović je tvrdoglav ali vrlo aktivan i sistematičan, poštenje i čestitost ga krase a ono što je najbitnije jeste da je to čovjek koji istinski i u svakom trenutku voli Bosnu i Hercegovinu. Miletić je najavio je da će žrtvovati i svoj lični integritet jer zna da je Bečirović čovjek nikada neće izdati Bosnu i Hercegovinu.

Ja vas samo molim da u ovoj borbi svi budemo ujedinjeni. Čujem da žele da nas razjedine ali mislim da to niko neće uspjeti, ako ovako nastavimo ja uopšte ne sumnjam da će gospodin Bečirović pobijediti. Međutim, molim vas ja ne želim samo pobjedu nego i da ih ponizimo – izbornim rezultatom, naglasio je Miletić na Konvenciji opozicije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: