25 Aprila, 2024

Prijava

Yumeets pokrenuo crowdfunding kampanju za aplikaciju koja donosi ljubav

Tim mladih iz Bosne i Hercegovine, na čijem je čelu Minela Mešukić-Omerović, pokrenuo je crowdfunding kampanju za financiranje mobilne aplikacije Yumeets, koja omogućava pojedincima podrijetlom iz neke od zemalja bivše Jugoslavije upoznavanje partnera s kojim dijele jezik, kulturu, običaje i uspomene na dom.

“Bilo da želite kroz perkove iskoristiti sve pogodnosti mobilne aplikacije ili samo donirati određeni iznos u znak podrške, učinite to već danas na linku i doprinesite realizaciji ciljeva tima mladih developera. Prikupljeni novac oni će iskoristiti za unaprjeđenje aplikacije, ali i dodavanje potpuno nove funkcionalnosti – ova aplikacija će postati platforma za upoznavanje prijatelja i omogućit će pojedincima u dijaspori pronalazak osobe s kojom će uživati u ispijanju šalice kave i dijeljenju izazova svakodnevnog života”, priopćeno je iz Tehnološkog parka Intera.

Crowdfunding predstavlja sve popularniji način financiranja realizacije poslovnih i društvenih ideja. Yumeets kampanja može se podržati na sljedećem linku https://www.indiegogo.com/projects/yumeets-dating-application-for-ex-yu-people/

Ova kampanja je realizirana u okviru projekta CROWN koji implementira Tehnološki park Intera. Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: