29 Marta, 2024

Prijava

“Squid Game” rijaliti: Netflix poziva ljude da se prijave

Platforma za prikazivanje filmova i serija Netfliks otvorila je poziv za učesnike u novom rijaliti TV formatu, koji je inspirisan najpopularnijom serijom svih vremena “Squid Game”, prenosi BBC.

Ipak, za razliku od serije, ulog neće biti život ili smrt, već će 456 učesnika iz celog sveta igrati igre u kojima im je “najgora sudbina da idu kući praznih ruku”, propuštajući nagradu od 4,56 miliona dolara.

“Dok se igrači takmiče kroz seriju igara inspirisanih originalnom emisijom – plus iznenađujućim novim dodacima – njihove strategije, savezi i karakter biće stavljeni na test dok se konkurenti eliminišu oko njih”, navode iz Netfliksa.

Učesnici moraju biti stariji od 21 godine, govoriti engleski i biti na raspolaganju za snimanje četiri nedelje početkom 2023. godine.
Originalna južnokorejska triler serija “Squid Game” govori o ljudima koji se, opterećeni dugovima, takmiče za ogromnu novčanu nagradu u smrtonosnoj seriji dečjih igara.
Serija drži rekord kao Netfliksova najpopularnija serija svih vremena, a strimovalo ju je 111 miliona korisnika u prvih 28 dana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: