28 Marta, 2024

Prijava

VIDEO: Objavljen prvi tizer za nastavak serije “Squid game”

Netfliksova hit serija “Squid game” definitivno dobija drugu sezonu, a striming servis je tu vijest potvrdio u nedelju objavivši i prvi tizer iz nastavka te južnokorejske drame.

Najgledanija serija na Netfliksu govori o takmičarima u rijaliti programu koji igraju dečje igre za priliku da osvoje ogromnu količinu novca, ali pritom rizikuju sopstveni život.

 

Inspirisala je mnoge kostime za Noć vještica, pokrenula modu nošenja zelenih trenerki, ali i ogolila razmjere finansijske krize koja pogađa mnoge stanovnike Južne Koreje, piše Guardian.
Reditelj i autor serije Hvang Dong Hjuk potvrdio da je da će se u nastavku vratiti Song Gi Hun, kog igra Li Jung Jae, kao i takozvani “Vodeći čovjek”, odnosno Huang In Ho (Li Bjung Hun).
On je nagovijjestio i da će gledaoci upoznati “dečka” lutke koja se pojavila u epizodi “Crveno svjetlo, zeleno svjetlo” i postala jedan od simbola serije.

Netfliks nije precizirao kada će sezona biti prikazivana, ali Hvang je ranije procjenio da bismo mogli da je očekujemo 2023. ili 2024. kao i da planira da se bavi pitanjem “da li je moguća istinska solidarnost među ljudima”.
Izvjesno je da je u planu i treća sezona, jer je ranije izvršni direktor Netfliksa Ted Sarandos izjavio da je “Squid game univerzum tek počeo”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: