7 Oktobra, 2022

Prijava

TikTok će vas podsjetiti da se odmorite

TiKTok dodaje novi ekran za komandnu tablu koja prikazuje vreme korištenja aplikacije, kao i “vodič za dobrobit” za tinejdžere na ovoj platformi.

Popularni servis želi da pomogne korisnicima da upravljaju količinom vremena koju provode u aplikaciji, tako što će implementirati više kontrola za vreme provedeno na ekranu.

Sa spomenutom promjenom, kompanija dodaje novu komandnu tablu u okviru aplikacije, koja će bolje pratiti koliko vremena korisnici provode u aplikaciji.

Komandna tabla će prikazivati statistiku, kao što je količina vremena koju ste proveli u aplikaciji, kada najviše koristitte aplikaciju i koliko se često otvara. Pored toga, TikTok korisnici će moći da podešavaju limite koliko dugo mogu da koriste aplikaciju tokom određenog perioda.

Spomenute promjene stižu, nakon što su se ToikTok i slični servisi suočili sa pitanjima o uticaju ovih aplikacija na tinejdžere. TikTok ističe da planira da predstavi dodatne restrikcije kada je u pitanju vreme provedeno u aplikaciji za tinejdžere između 13 i 17 godina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Na pravom putu

Slične vijesti