29 Marta, 2024

Prijava

Crvena zvezda osvojila ABA ligu pred praznim tribinama

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ABA ligu nakon što su u odlučujućoj petoj utakmici finala doigravanja pobijedili gradskog rivala Partizan 80:77.

I petu utakmicu pratila je napeta atmosfera na tribinama. Domaći su navijači raznim predmetima zasuli košarkaše Partizana na zagrijavanju, dok je drugo poluvrijeme prilično kasnilo zbog toga što se morao isprazniti dio tribina uslijed incidenta na kraju prvog dijela.

U 24. minuti, pri rezultatu 39:39, navijači Crvene zvezde, nezadovoljni jednom sudačkog odlukom, ponovno su zasuli predmetima parket, nakon čega su suci odlučili prekinuti utakmicu, koja je nastavljena tek nakon što je ispražnjena dvorana.

Pred praznim tribina bolje se snašla momčad Dejana Radonjića te je na kraju došla do pobjede 80:77 i šestog naslova prvaka regionalne lige koliko ima i Partizan.

Dejan Davidovac je za pobjednički sastav ubacio 15 poena uz šest skokova i tri ukradene lopte, dok je Nathan Wolters dodao 12 uz sedam asistencija. Kod Partizana najraspoloženiji je bio Kevin Punter s 27 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: