28 Marta, 2024

Prijava

Od danas u prodaji ulaznice za reprizu derbija između Željezničara i Sarajeva iz 1996. godine

Ulaznice za „Remake derbija između Željezničara i Sarajeva iz 1996. godine“, koji će biti odigran na stadionu Grbavica 8. juna, od danas su u prodaji.

Karte koštaju 5 KM, a sav prihod od prodaje ide u Fond „Sportisti za život“ kojeg su u saradnji sa Udruženjem Pomozi.ba osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović. Iz ovog Fonda već je utrošeno više od 100.000 KM za potrebe liječenja oboljelih bh. građana, saopćeno je iz udruženja Pomozi.ba.

Iz tog Udruženja još jednom pozivaju sve zainteresovane da svojim prisustvom na utakmici pomognu liječenje naših građana, ali i uživaju u potezima starih majstora.

Muharemović, Biščević, Pehlivanović, Gušo, Žerić, sa jedne strane, te Gogalić, Ferhatović, Granov, Uščuplić, Hošić, Dedić i ostali sa druge strane, obećavaju napetu i neizvjesnu utakmicu u kojoj su svi oni, koji istrče na teren, ali i svi oni koji se pojave na tribinama, već pobjednici, navodi se u saopćenju.

Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Udruženja Pomozi.ba i fan shopovima FK Željezničar i FK Sarajevo. Ljudi koji dolaze iz inostranstva ulaznice mogu kupiti putem Paypala – paypal1@pomozi.ba sa naznakom „Remake derbi“.

Fond za liječenja moguće je podržati i pozivom na telefonski broj 17021 kojim se doniraju 2 KM.

Igrači koji su prije 26 godina igrali za Željezničar i Sarajevo ponovo će istrčati na teren stadiona Grbavica 8. juna u 19.30 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: