24 Aprila, 2024

Prijava

Trump: “Ne vraćam se na Twitter makar mi odblokirali nalog!”

Bivši američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da ne namjerava da se vrati na Twitter čak i ako mu nalog bude odblokiran nakon što je milijarder Ilon Mask kupio tu društvenu mrežu.

Tramp je za Fox rekao da će se pridružiti svojoj platformi ISTINA u narednih sedmicu dana, kao što je i planirano.

“Ne idem na Twitter, Ostaću na ISTINI. nadam se da Ilon kupuje Twitter jer hoće da ga poboljša i on je dobar čovjek, ali ja ostajem na ISTINI”, objasnio je Tramp.

Platforma društvenih medija Trump Media & Tech Group, TRUTH Social, zvanično je pokrenuta prošlog mjeseca i već četiri dana radi u okviru potpuno novih usluga u sklaudu. Tramp smatra da je njegova platforma mnogo bolja od Twittera.

„Prihvatamo milione ljudi i otkrivamo da je odgovor na ISTINI mnogo bolji nego na Twitteru. Twitter ima botove i lažne naloge, a mi činimo sve što možemo. Suština je, ne, ne vraćam se na Twitter”, poručio je bivši američki predsjednik. Tramp je trajno suspendovan sa Twittera, Facebooka, Instagrama i Snepchata nakon nemira u Kapitolu 6. januara 2021.

Twitter je nekoliko njegovih tweetova povezanih sa nasilnim protestima ocijenio kao zapaljive i upozorio na “rizik od daljeg podsticanja nasilja”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: