19 Aprila, 2024

Prijava

VIDEO: Izlaze dva nova filma Brucea Willias, biće to neke od njegovih posljednjih uloga

Bruce Willis glumi u dva nova filma koja će premijeru imati sljedeće sedmice, tačnije 29. aprila.

Novi filmovi akcijske zvijezde, “Corrective Measures” i “Fortress: Sniper's Eye”, dva su od posljednjih nekoliko filmova u Willisovoj karijeri s obzirom na to da se povukao iz glume nakon što je u martu njegova kćerka podijelila da mu je dijagnostikovana afazija. Međutim, prije nego što se Willis u potpunosti penzioniše, čeka vas još nekoliko njegovih filmova.

Prvi je “Corrective Measures”, naučno-fantastični akcioni film u kojem uz Willisa glumi Majkl Ruker. Film se temelji na istoimenom romanu Granta Čestina, a radnja je smještena u San Tiburon, najopasniji zatvor na svijetu.

Radnja prati čudovišta, kiborge i superzlikovce zatvorene u zatvoru, uključujući bogatog genija Džulijusa “The Lobe” Loba i pokvarenog upravnika Devlina, koji traži Lobovo bogatstvo. Den Pejn i Brenan Mejia pojavljuju se kao Pejbek i Dijego Dijaz i povećavaju napetost između zatvorenika i čuvara sve dok ne bukne pobuna.
Film će debitovati na striming platformi Tubi.
Drugi film koji će imati premijeru je “Fortress: Sniper's Eye”, drugi nastavak u trilogiji, u kojem Willis tumači ulogu penzionisanog agenta CIA-e koji pokušava da obnovi odnos sa svojim sinom Polom dok pokušavaju da odbrane dobro osiguranu tajnu bazu Tvrđavu od elitnog kriminalca Frederika Balzarija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: